Henkilöstö

Sari Lomu

Hammaslääkäri, Miun Paikan perustaja ja yrittäjä

Sarille hammashoitotyö on muutakin kuin poran pyörittämistä. Tärkeintä on kohdata asiakas niin, että hän tuntee tulleensa potilaana kuulluksi ja esimerkiksi pelkoa aiheuttaneet asiat käsitellään. Näin syntyy luottamuksellinen hoitosuhde, joka kestää vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Hammashoitopelon huomioiminen on Sarille tärkeää, hän on joskus itsekin pelännyt hammaslääkäriä. Myönteiset kokemukset hälventävät pelkoa vähitellen, kun luottamus onnistumisista hammashoitotilanteissa kasvaa. Kivun minimoiminen ja mahdollisuus itse vaikuttaa potilaana hoidon kulkuun auttavat voittamaan pelon. Tähtäimenä on se, että hammaslääkäriin on kiva tulla.

Sari päivittää osaamistaan jatkuvasti, viimeisimpänä 3D-kuvantamisen hyödyntäminen hammashoidossa. Hän on tekee keinojuurikruunuja ja nekin nyt Cerec laitteella kuvantaen niin, että perinteisiä jäljennöksiä suusta ei enää tarvita.

Erkki Korhonen

Suukirurgi

Erkillä on 40 vuoden kokemus kirurgiasta ja sairaalatyöstä sen parissa.

Monen monta työtään aloittavaa hammaslääkäriä ja myös kokeneemmat kolleegat ovat saaneet neuvoja Erkiltä, hän on aina valmiina auttamaan. Erkin ominta alaa ovat keinojuurikirurgia luusiirteineen ja vaativatkin leikkaukselliset hampaanpoistot.

Hän kuuntelee potilasta ja huomioi myös sen, että kirurgiset toimenpiteet monesti pelottavat potilaita. Vankka ammattitaito yhdistettynä potilaan huomioon ottamiseen auttaa potilasta voittamaan hammashoitopelon.

Vuokko Ottavainen

Suu-ja leukakirurgi

Vuokko kertoo asiakkaalle perusteellisesti yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta ja kertoo mitä kirrugisissa toimenpiteissä tehdään.  Hän lievittää hammashoitopelkoa ystävällisyydellä ja lempeällä lähestymisellä. Asiakasta kunnellaan koko toimenpiteen ajan.

Vuokko kouluttaa itseään säännöllisesti ja hän on perillä alan uusimmista tekniikoista ja materiaaleista. Hän toimii myös kouluttajana hammaslääkäreiden koulutustapahtumissa. Hän työskentelee myös Oulun Ylipistollisessa sairaalassa suu- ja leukakirurgina.

Vuokko on osaava, aktiivinen ja iloinen.

Laura-Kaisa Poikajärvi

Laura-Kaisa Poikajärvi

Suuhygienisti

Laura-Kaisa aloitti suuhygienistinä Miun Paikassa vuoden 2020 alusta Heli Karvosen vanhempainvapaan sijaisena. 

Tämä pohjoisen tyttö solahti samantien karjalaiseen ympäristöön iloisuudellaan ja välittömyydellään. Laura-Kaisan sydäntä lähellä   ovat pelkopotilaiden ja lasten hampaiden hoito. Hänen vastaanotolleen voit varata ajan vain tutustuaksesi hammashoitoon ja purkaaksesi hammashoitopelkoa. 

Kun asiakkaan oma hampaiden puhdistus ja välineet ovat kunnossa, hammaskivenpoiston puhtaus suussa säilyy pitempään. 

Laura-Kaisalta saat ammattitaitoisen toteutuksen  ja kotihoidon ohjauksen. Puhtaaseen suuhun voidaan tehdä myös valkaisuhoitoa, jonka Laura-Kaisa toteuttaa hymysi kirkastamiseksi! 

Heli Karvonen

Suuhygienisti, vastaava suuhygienisti

Heli on tehnyt suuhygienistin työtä kohta 15 vuotta ja asiakas saa Helin vastaanotolla puhtaan ja raikkaan suun ilman ylimääräistä kipua ammattitaidolla. Helin tekemät valkaisuhoidot saavat asiakkaan hymyilemään vieläkin leveämmin.

Hän haluaa auttaa asiakasta hoitamaan suutaan itse parhaalla, asiakkaalle sopivalla tavallaan. Kotihoidon läpikäyminen ja neuvonta sekä motivointi ovat Helin mielestä suuhygienistin työn kulmakiviä. Siihen kun vielä lisätään vähän karjalaista iloisuutta ja huumorintajua, ovat kaikki hyvän hoidon peruskivenjalat koossa. Hän on lisäksi Miun Paikan vastaava hoitaja ja hänen työpäiväänsä kuuluu monenlaisia hallinnollisiakin työtehtäviä. Välillä Helin voi nähdä hammaslääkäriä tai kirurgia avustamassa.

Hyvä yhteistyö eri asiantuntijoiden kesken varmistaa sen, että asiakas saa parhaan hoidon. Helin käsiin on hyvä tulla!

Annika Blomqvist

Hammashoitaja, vs. vastaava hoitaja

Annika pitää asiakasta kuin kukkaa kämmenellä, sillä hänelle hammashoitajan työ on huolehtimista siitä, että asiakkaan hoitokokemus on miellyttävä ja turvallinen.

Aseptiikka on Annikalle erityisen tärkeää, samoin kuin se, että asiakkaan paras mahdollinen hoito on yhteinen vastuu hammaslääkärin kanssa. Annika on aiemmin työskennellyt ikäihmisten parissa ja opiskeli sittemmin hammashoitajaksi.

Oili Korppi

Hammashoitaja

Oilin tekee hammashoitajan töitä vastaanotollamme osa-aikaisena ja on iso apu kiireisinä päivinämme. Hänen vahvuuksiaan ovat aseptinen tarkkuus, kokonaisvaltainen huolehtiminen asiakkaasta ja työkavereista välittäminen. 

Oili tekee välillä myös välinehuolto työtä sekä vastaa puheluihimme Miun Paikassa. Oili on aiemmin tehnyt mm. henkilökohtaisen avustajan työtä ja hänen sydäntään lähellä ovat lasten ja vanhusten hoitaminen.

Tarja Oikarinen

Vastaanottovirkailija ja välinehuoltaja

Tarja Oikarinen työskentelee osa-aikaisesti vastaanottovirkailijana ja välinehuoltajana vastaanotollamme.

Hän on päätoiminen aikuisopiskelija, joten työt sovitellaan yliopisto opintojen mukaan.

Soittaessanne Miun Paikkaan, Tarja voi olla vastaamassa puhelimeen ja siinä lomassa tekee arvokasta työtä vastaanoton välineiden puhdistamisessa.

Annemari Rieppo

Suuhygienisti

Annemari Rieppo on koulutukseen suuhygienisti, mutta tekee nykyään ”päätöinään” parturi-kampaajan töitä. Silloin tällöin  vauhdikas ja värikäs Annemari nähdään vastaanotollamme avustamassa suu-ja leukakirurgiamme Vuokko Ottavaista, jonka kanssa hänellä on yhteistä työhistoriaa jo ennen Miun Paikkaa.