Keraamiset täytteet 3D-tekniikalla

Keraamiset täytteet 3D-tekniikalla

Keraamiset täytteet ovat muovitäytteitä kestävämpiä ja esteettisempiä. Meillä tehdään 3d kuvantamislaitteella vastaanotolla keraamisia täytteitä ja kruunuja. 

Käytössämme on Cerec 3D Cad/Cam tekniikkaa, jonka avulla keraamisia täytteitä, kruunuja ja laminaatteja valmistetaan ilman perinteisiä jäljennöksiä.

Tällä tekniikalla voi tehdä myös siltoja ja keinojuuren päälle kruunuja. Cerec laitteella skannataan suusta hammaslääkärin hiomalla valmistelema hammas ja sen jälkeen suunnitellaan rakenne tietokoneen näytöllä. Se jyrsitään paikan päällä keramista ja lasitetaan uunissa ennen suuhun sovittamista. Istuvuus ja väri tarkastetaan ennen paikoilleen sementointia. Semointoinnin jälkeen tarkastetaan vielä purenta ja hiotaan mahdollinen ylimäärä. Tämän kaiken voi tehdä periaatteessa samana päivä, mutta usein otetaan kaski perättäistä aikaa seuraavalle päivälle, ettei asiakkaan tarvitse odottaa vastaanotolla työvaiheen valmistumista. Hampaaseen laitetaan väliaikainen täyte siksi aikaa. Valmiit työt ovat kestäviä ja esteettisiä.

Onko sinulla kysyttävää palvelusta?

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella!