Miunpaikan palvelut

Palveluita just siulle

Tutkimukset

Säännöllinen hammashoito on terveyden kannalta paras ratkaisu, koska asiantuntijan tekemä tutkimus kertoo suun terveyden tilanteen ja saat hoitosuunnitelman sekä kutsun hammashoitoon suositellulla hoitovälillä. 

Tutustu palveluun

Iensairauksien hoito / ennalta ehkäisevä hoito

Painotamme asiakkaan omahoidon tärkeyttä ja opastamme sinua pudistamaan suusi ja siellä olevat rakenteet parhaalla mahdollisella tavalla. Iensairauksien hoitoon meillä on käytettävissä hammaslääkärin ja suuhygienistin tiimi. 

Tutustu palvelun

Implantti eli keinojuurihoito

Puuttuva hammas voidaan korvata titaanisella keinojuurella eli Implantilla. Keinojuurihoito vaatii sekä suukirurgin että proteettista osaamista taitavaa hammaslääkäriä.

Tutustu palveluun

Purennan hoito

Tarkastuksen yhteydessä tarkistetaan niveläänet ja puremalihasten mahdolliset kireydet ja kipukohdat. Samassa talossa ottaa vastaan fysioterapeutti Henri Lomu, joka on perehtynyt purentalihasten hoitoon.

Tutustu palveluun

Vaativat hampaan poistot

Vaativat hampaat poistot, kuten puhkeamattomien viisaudenhampaiden poistot vaativat suukirurgista ammattitaitoa ja kokemusta. ​Suukirurgimme Erkki Korhonen ja Vuokko Ottavainen tekevät leikkauksellisia hampaanpoistoja.

Tutustu palveluun

Keraamiset täytteet 3D-tekniikalla

Keraamiset täytteet ovat muovitäytteitä kestävämpiä ja esteettisempiä. Meillä tehdään 3d kuvantamislaitteella vastaanotolla keraamisia täytteitä ja kruunuja. 

Tutustu palveluun

Valkaisuhoidot

Vastaanotollamme on käytössä laservalkaisulaite, jonka avulla suuhygienistimme tekee valkaisuhoitoja. Saatavilla on myös kotivalkaisulusikoita. Hellä jauhepuhdistin poistaa värjäymiä tehokkaasti ja kirkastaa hymyä.

Tutustu palveluun

Hammashoitopelon hoito

Hammashoitopelko on hyvin yleinen kaiken ikäisillä ja suurin syy hammashoidon välttämiseen, vaikka tarvetta olisikin. Henkilökuntamme on perehtynyt hammashoitopelon hoitoon ja meillä käy paljon pelkopotilaita. ​

Tutustu palveluun